Kutsu TSV:n kevätkokoukseen

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään torstaina 20.4. klo 18.00 alkaen osoitteessa Puutarhakatu 1. Paikka on kokoustila Tuuminki, 1. kerroksessa. Kokouksen aluksi kuulemme suunnittelupäällikkö Lauri Jorasmaan esittelyn Fölistä.
Kevätkokouksen esityslista liitteineen löytyy oheisen linkin takaa: https://www.dropbox.com/s/lbugnkawmoa89a1/tsv%20kev%C3%A4tkokouskutsu%20ja%20liitteet%202017.pdf?dl=0

Kokouksessa käsiteltävänä on vuoden 2016 tilinpäätös, toimintakertomus, vastuuvapauden myöntäminen vuoden 2016 hallitukselle, puoluekokousedustajien valinta, edustajien valinta kunnallisjärjestön ja piirin kevätkokouksiin sekä mahdollisten puoluekokousaloitteiden hyväksyminen. Ilmoita kiinnostuksesi puoluekokous- ja kevätkokousedustajapaikkoihin lomakkeen kautta. Lomakkeen kautta voit jättää myös ehdotuksesi puoluekokousaloitteeksi, mikäli haluat aloitteen Turun seudun vihreiden esittämäksi. Lomakkeen täyttämisen deadline on 19.4. Lomake:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-JYo5pjXfA4GlYJJB00R_GkEkRxSPYu9Wnxs3K9bkTi63dg/viewform